Kontakt
  Broschyrer, reklamation mm
  Om Matting
  Pressklipp
 
  Belysning
  LightUp LED-lampor
  Ergonomiska möss & styrdon
  Jobmate
  Övriga kontorsprodukter
  Matt- och golvskydd
  StandUp
  ActiveS Skola
  Arbetsplatsmattor
  Entrémattor
  
  Skrapmattor
  
  Kombinationsmattor
  
  Torkmattor
  
  Maskintvättbara mattor
  
  Sommarmattor
  
  Julmattor
  
  Ramar och ramper
  Profilmattor
  Gång-/Korridormattor
  Specialmattor
  Utförsäljning
 
 
 Danska
 Engelska
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
   
 
 Entrémattor - mattor för alla miljöer 

 
 

Classic är en professionellt tvättbar torkmatta för entréer med hög trafik. 
Yoga Light är en skrapmatta av naturgummi. Tillsammans stoppar de såväl smuts som väta.  


 

Entrén ger det första viktiga intrycket
 
Den skall se snygg och fräsch ut i många år. Alla våra mattor håller samma höga kvalitet, de är utvecklade för att klara vårt tuffa nordiska klimat. Slitaget på mattan beror förstås på miljö och trafikbelastning, därför erbjuder vi flera olika alternativ för att kunna tillgodose alla behov. Garanti är en självklarhet. Lika viktigt som att produkterna fungerar, är att de är lätta att sköta och underhålla. Våra mattor är enkla att rulla undan vid rengöring. De tål högtryckstvätt och de vanligaste rengöringsmedel. 


80% av all smuts som förs in i en byggnad kommer in via våra fötter
 
Det ser snart ofräscht ut, inte bara i entrén utan i hela byggnaden. För att förhindra smutsen att spridas installeras en effektiv smutskontroll redan vid ytterdörren. Det mest optimala är en entrélösning i tre zoner; skrapmatta, kombinationsmatta och att avsluta med en torkmatta som suger upp den sista vätan. Men ibland finns det inte plats för att bygga en entré i två eller tre steg. Då rekommenderar vi en kombinationsmatta som klarar att både skrapa av grov smuts och torka upp väta. 


 
En skrapmatta måste vara lätt att rulla undan och städa under. 


 

 

 
1. Skrapmattan
 
Det första steget i en entrélösningen är skrapmattan, den bör vara minst 3-4 fotsteg lång (1,5-2 m) så att den kan göra sitt jobb utan att man behöver stanna för att skrapa av fötterna. Den skall samla upp den grova smutsen och behålla den i mattan samtidigt som den skall vara lättstädad. Att den är halksäkrad och dränerad är ytterligare två funktioner som är viktiga vid valet av skrapmatta. 


2. Kombinationsmattan
 
Efter skrapmattan följer en kombinationsmatta som både skrapar och torkar. Den tar hand om mellangrova smutspartiklar, sand och det mesta av vätan. 


3. Torkmattan
 
Sista steget i en entrélösning är torkmattan som suger åt sig vätan och tar hand om den fina smutsen. Våra mattor är högabsorberande, de klarar stora mängder smuts och väta innan funktionen avtar. 


 

 
Matting Effektiv Jaguar. Vår storsäljare Matting Effektiv Jaguar är en slitstark skrapmatta som är konstruerad för att effektivt samla all smuts i entrén. Det öppna hålmönstret rymmer stora mängder utan att det ser ofräscht ut.  


 


 
Combi Rullvara, är en exklusiv kombinationsmatta som även är lämplig som gångmatta i t ex köpcentra. Här röd och svart i Sturegallerian Stockholm. 


 

 
 
Välkommen!
Vänligen gör ditt val här:
Här kan du se hela vårt sortiment för
att ″Må bra på jobbet″ - produkter
för kontorsarbetsplatsen samt entré-
och arbetsplatsmattor för alla miljöer.
Här finner du som är ARKITEKT,
BYGG- och FASTIGHETSANSVARIG
produkter som entrémattor, taktila
ledstråk, arbetsplatsmattor samt
mattor för hundsportsarenor.
En aktiv arbetsmiljö ger piggare elever
som lättare kan koncentrera sig och få
mer lust till lärande.
Vårt sortiment skapar möjlighet för
minskat stillasittande och ökad rörelse
under dagen.
Spara mitt val.